Carlton versus Dunlop

In de overloopfase van Carlton naar Dunlop ben ik vanmiddag afgereisd naar de Ekkersrijt in Eindhoven waar zich het hoofdkantoor van Dunlop bevind.
Omdat ik daar in het bestaan van de Stichting NBBJ, met daarin de badmintonschool en de breedtesport, meerder keren per jaar een afspraak of een overleg heb kon ik de weg natuurlijk blindelings vinden.
Geen fille, dus op het afgesproken tijdstip van 13.00 was ik prima op tijd aanwezig.
Eerst maar eens even bijpraten met mijn contactpersoon bij Carlton/Dunlop, Jeroen Heijblom over zo’n beet je alles wat er in de badmintonwereld en met name de overgang van uiteindelijk Carlton naar Dunlop aan de gang is.
Jeroen is zeer loyaal t.o.v. de badmintonsport en draagt dat natuurlijk niet alleen als Carlton/Dunlop vertegenwoordiger maar ook als badmintontrainer zeer positief uit.
Als NBBJ en ik ook op persoonlijke titel zijn dan bijzonder verheugd dat wij weer voor de aankomende 3 jaar Carlton/Dunlop aan ons hebben weten te binden en zijn verheugd over de alweer toekomstige samenwerking.

Na onze beide handtekeningen en de diverse parafen onder het contract geplaatst te hebben is de formele samenwerking een feit.

Leon Florentinus, VZ a.i., HTZ, HT