Stage trainer

Mag ik mij even voorstellen?

Hallo, ik ben Jordy Brouwer von Gonzenbach. Sinds begin april sluit ik op de dinsdag aan bij de trainersstaf als stagiair.

Ik heb in 2018 mijn carrière als para-badmintonner/rolstoelbadmintonner afgesloten op het EK in Rodez, Frankrijk. Hier heb ik mijn laatste internationale medaille gewonnen in het gemengd dubbel. Een mooie afsluiting van mijn carrière, al zeg ik het zelf. Sinds 2010 heb ik meerdere prijzen in de wacht mogen slepen, waarbij het hoogtepunt in 2016 was waar ik op het EK tweede ben geworden. Mijn hoogste ranking op de wereldranglijst was 6e in mijn categorie, WH2.

Omdat Leon Florentinus mij heeft geholpen om deze doelen te behalen, hebben we ook vaak gesproken over trainerschap. Nu is het dan zover en ben ik in opleiding bij hem. Op die manier heb ik ook een stageplek nodig. De komende tijd zal ik dan ook regelmatig aanwezig zijn op de dinsdag om de spelers te helpen bij hun training en Leon te ondersteunen in het geven van de training.

Mocht je nog vragen hebben, kom dan gerust een praatje maken!