Sponsors

Onze vertrouwde sponsors blijven aan de NBBJ verbonden in het seizoen 2017-2018: Carlton en Badmintonplanet ,  Strooper Belastingadvies en Cijfer10 .

Daarnaast fungeert See You Laser als onze hoofdsponsor.

Op dit moment gelden Badmintonplanet, Strooper Belastingadvies, Cijfer10, See You Laser en Carlton als sponsors van de badmintonschool NBBJ.

Hoofdsponsor :

seeyoulaserSeeYoulaser is een bedrijf waarbij U uw digitale ontwerp middels lasertechniek kunt laten  uit snijden.
Materialen die gelaserd kunnen worden: hout, papier, karton, vilt, leer, piepschuim, acrylaat
Via de mail is een mogelijkheid maar uiteraard kan je ook langskomen in Best om je persoonlijke wensen kenbaar te maken.
Voor alle overige bijzonderheden kijk op de site van seeyoulaser.nl

 

 

 

 

 

 

Supplysponsor (shuttles, racketbags en kleding trainersstaf) :

 

Carlton

Carlton ligt aan de basis van de moderne badmintonsport.
Met meer dan 70 jaar ervaring is Carlton sinds jaar en dag leidinggevend in de badmintonsport. De badmintonrackets en badmintonshuttles van Carlton zijn wereldberoemd.
Carlton was het eerste merk met een injection moulded shuttle
Carlton was het eerste merk dat een synthetische shuttle bracht.
Carlton was het eerste merk dat een geheel metalen racket introduceerde.
Carlton was het eerste merk dat een geheel one-piece graphite racket bracht.
Carlton was het eerste merk dat een flex systeem tussen grip en handle bedacht.
De innovaties van Carlton zijn baanbrekend en spraakmakend.
De innovaties van Carlton volgen elkaar in hoog tempo op.
Met de nieuwe Kinetic serie brengt Carlton rackets met de hoogst mogelijke speed.
De nylon en veren shuttles van Carlton behoren tot de beste shuttles in de wereld.

www.carltonbadminton.nl

Supplysponsor (kledinglijn spelers, Carlton rackets en badmintonschoenen) :

badmintonplanet

Badmintonplanet de badmintonwinkel van Nederland

Badmintonplanet is de webshop en badminton winkel (eigen winkel met voldoende parkeergelegenheid) voor al uw badmintonproducten. Met webwinkels in verschillende Europese landen, is Badmintonplanet de grootste badmintonspecialist van Europa. Het grote voordeel hiervan is dat de prijzen altijd laag zijn en de service hoog is.

Alle badmintonproducten zoals grips, rackets, schoenen, shuttles, snaren, tassen en andere benodigdheden vindt u via het menu boven aan de website.

Bent u op zoek naar nieuwe badmintonkleding en wilt u graag kleding die gemaakt is voor badminton, dan vindt u in deze shop ook kleding, zoals shorts, skirts, rokjes, broekjes, T-shirts, polo’s en trainingspakken. Kleding, teamkleding en clubkleding vindt u voor de beste prijs bij de badminton specialist Badmintonplanet.

Wanneer u vragen heeft over de producten of u ergens naar op zoek bent, aarzel dan niet en neem contact op met onze gespecialiseerde klantenservice. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier of u kunt bellen met Badmintonplanet via 040-2028426. In onze fysieke badmintonwinkel kunt u ook terecht om het assortiment te bekijken en te passen

Alle producten van de beste badmintonmerken levert Badmintonplanet uit voorraad. In het assortiment vindt u onder andere:

  • Badmintonrackets van o.a.: Babolat, Carlton,  FZ FORZA, HEAD, RSL, Victor en Yonex.
  • Badmintonschoenen van: Babolat, Victor en Yonex.
  • Badmintonshuttles van: Carlton, RSL, Victor en Yonex.
  • Badmintontassen van: Babolat, Carlton, FZ FORZA, HEAD, RSL, Victor en Yonex

www.badmintonplanet.nl

Supplysponsor overigen :

Cijfer10 – Online boekhouding & salarisadministratie.

Bij Cijfer10 zorgen we met slimme online software voor uw volledige financiële administratie. Dagelijks boeken we al uw scans en overige digitale facturen. Daarnaast boeken we natuurlijk de bankmutaties die elke dag digitaal bij ons binnenkomen.
U zorgt voor uw klanten verzorgen wij uw administratie waardoor u overal (computer, tablet en smartphone) en altijd toegang en inzicht heeft in alle gegevens zoals debiteuren, crediteuren, winst en balanspositie. Natuurlijk zijn alle facturen snel te vinden in het eenvoudig doorzoekbare digitale dossier.
We proberen samen met u zoveel mogelijk stappen van uw financiële administratie te automatiseren en mee te denken in de processen die hieraan vooraf gaan. Zo bieden we bijvoorbeeld slimme oplossingen voor relatiebeheer, documentenbeheer, facturatie, debiteurenbeheer, SEPA-betalen, SEPA-incasseren en leveren we desgewenst digitale dashboards met alle gegevens. Dit doen we voor diverse branches zoals de horeca, handel en zakelijke dienstverlening.

Neem contact met ons op voor een gratis demo, of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier brengen we uw wensen en doelstellingen in kaart en vertellen we wat Cijfer10 voor u kan betekenen.

Contacteer ons via info@cijfer10.nl of telefonisch via 088 – 182 00 00

www.cijfer10.nl – Met cijfers naar succes

Print

Strooper Belastingadvies is uw fiscaal en financieel kompas!
Wij zijn meer dan een (traditioneel) administratie- of accountantskantoor die zorgt voor uw cijfers en aangiften en u aan alle wettelijke eisen voldoet.
Wij hebben de ambitie om uw sparringpartner te zijn voor de vraagstukken binnen uw onderneming/ financiële huishouding. De kwaliteit van een advies is belangrijk, maar wat wij veel belangrijker vinden is wat we daadwerkelijk bereiken met ons advies. Daarvoor is de acceptatie van ons advies het allerbelangrijkste. Naar onze mening is het essentieel om een gelijkwaardige en persoonlijke relatie op te bouwen met een klant. Een klant moet ons niet alleen inhoudelijk betrouwbaar vinden, maar ons ook als adviseur en mens vertrouwen. Dat is de enige manier om effect te bereiken met ons advies. Een advies is bij ons altijd een persoonlijke advies!

Buiten de advisering kunnen wij voor u ook de administratie, jaarrekening, wettelijke controle  en aangiften verzorgen.
Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf en vermogende particulieren. Bij ons staat de klant als persoon dus voorop. Wij helpen hem graag zijn doelstellingen te bereiken. Vraagstukken die veel op onze weg komen: vermogensopbouw, financiële planning, vermogensbescherming en overheveling naar de volgende generatie, onroerend goed, bedrijfsoverdracht.

Graag maken wij een keer persoonlijk kennis met u,

Koen Strooper