Update website: toegang op tablets, nieuwe foto’s en meer

Gisteren en vandaag is de website van de NBBJ opgefrist. De lay-out is een beetje aangepast en heeft wat rustigere kleuren gekregen. Daarnaast is het menu aan de bovenkant van de website aangepast om zo de toegang op tablets te vereenvoudigen. Omdat je eerst met je muis op het menu moest gaan staan om het open te klappen, kon je dit menu alleen op de computer gebruiken. Op een tablet kan je tenslotte niet met je muis boven een menu hangen! Daarom is er nu een menu met tabbladen waar je op moet klikken.

Verder zijn alle foto’s weer up-to-date (met uitzondering van de groepsfoto’s per selectie). Ook zijn de Twitter en Facebook-pagina zo aangepast, dat direct alle berichten van de website daar te vinden zijn. Mocht je nog opmerkingen hebben of een fout hebben gezien, mail dan even naar de webmaster via de contact-pagina.