Geslaagd

SONY DSCNa een periode van 2 seizoenen stagelopen was het gisterenavond dan zover, praktijkexamen training geven voor onze Paul.

Wat vooraf ging

Eind seizoen 2010/2011 werden op verzoek van van Paul afspraken gemaakt met de toenmalig technisch directeur van Badminton Nederland, Martijn van Dooremalen, om een individueel traject SL4 op te starten binnen de setting van de NBBJ. Al snel werden de rollen verdeeld en mijn taak zou het (in)direct,  gevraagd en ongevraagd begeleiden zijn van Paul i.h.k.v. deze (zelfstandige) opleiding. In deze periode heeft Paul veel trainingen gegeven binnen de NBBJ bij zowel de toenmalige badmintonacademy als bij de badmintonschool. Tevens is Paul voor een periode van 4 maanden uitgezonden geweest naar de badmintonacademy Amersfoort. Hij heeft vele toernooien begeleid en gecoacht en uiteraard met en zonder begeleiding veel lesstof, leeswerk en leerwerk tot zich moeten nemen. Door een externe docent zou het geheel bekeken worden. Het eindesluitraat werd verwerkt in een portfolio van liefst 3 cm dik en dus gisteren afgesloten met een positief praktijkexamen.

Langs deze weg willen wij als NBBJ Paul feliciteren met zijn behaalde resultaat en wensen hem naar de toekomst gericht veel badmintonsatisfaction toe.