Voorspeeldag

DSCF4935 - kopieHet is een goed gebruik om halverwege het seizoen richting de Noord-Brabantse verenigingen,  trainingen aan te bieden onder de noemer “Kringtraining”.  Dit zijn een 8-tal trainingen die in groepen van globaal de zelfde leeftijd en kwaliteit aan jeugdige clubspelers aangeboden wordt.
Om een scheiding te maken van bovenstaande en ook omdat er meer vraag is dan aanbod zijn een 45-tal spelers bij elkaar gekomen om tijdens de voorspeeldag hun beste badmintonbeentje voor te zetten en tevens kennis te maken met de trainersstaf van de NBBJ. Na een korte gezamenlijke warming-up werden er al heel snel achter elkaar korte partijen op de baan gezet. Met een behoorlijke mate van discipline werd er gerouleerd zodat er maximaal wedstrijdjes onder het scoutend oog van de trainers gespeeld konden worden. Ondertussen werd door de manager/Voorzitter aan de ouders en onder het toeziend ook van de voorzitter van Badminton NL, een presentatie gegeven. De laatste 10 minuten werden gebruikt door een gezamenlijke coolingdown en na het maken van een foto gingen de spelers weer tevreden huiswaarts.
(wordt vervolgt)