Planning van het trainingskamp

Alweer het 3e seizoen dat we dankzij de faciliteiten van de lokale vereniging BC Oss ons jaarlijks trainingskamp gaan organiseren. Het 1e jaar de focus op veel leuke dingen doen met een klein beetje badminton, afgelopen jaar samen met de talentengroep MR hoofdzakelijk alleen trainen onder tropische omstandigheden en dit jaar (weekend van 16 op 17 juli) zelfstandig als NBBJ, een samenhang tussen leuke dingen doen en maximaal trainen. Onder leiding van 7 trainers op de zaterdag en 5 op de zondag gaan 23 spelers  het  volgende trainingsprogramma volgen:

 • 3 baantrainingen,
 • 1 buitentraining
 • 2 partijen/wedstrijdmomenten.

De baantrainingen zullen hoofdzakelijk bestaan uit technieken en tactiek dubbelspel. De buitentraining zal een beetje afhangen van het weer maar zullen zal zeker aan alle fysieke voorwaarden zoals aangeleerd voldaan moeten worden.

Zaterdag

Het complete programma ziet voor de zaterdag er als volgt uit:

 • 09.00 inloop
 • 09.30 huishoudelijke mededelingen, WVTTK
 • 10.00 aanvang baantrainingen en buitentraining
 • 13.00 lunch
 • 14.00 intermezzo
 • 17.00 diner
 • 19.00 partijen
 • 21.00 creatief bezig zijn

Zondag

 • 08.00 ochtendsport
 • 08.30 ontbijt
 • 09.00 vervolg trainingen
 • 12.00 lunch
 • 13.00 huishoudelijke werkzaamheden
 • 13.30 inloop ouders, broertjes, zusjes
 • 14.00 spel zonder grenzen
 • 16.00 Frietjes en snacks

De zondagmiddag zal gevuld worden met een “Spel zonder Grenzen” waar hopelijk ook maximaal ouders, broertjes en of zusjes aan meedoen en uiteindelijk afgesloten worden door te proberen een mobiele frietauto onbeperkt en maximaal leeg te eten. Facilitair en logistiek worden we door 3 vrijwillige ouders ondersteund zie zorgdragen voor ons natje en droogje en uiteraard overige niet voorziene zaken.