Even voorstellen

Even voorstellen,
Mijn naam is Rob Beijloos en ben sinds dit seizoen niet alleen van algemene zaken maar ook webmaster (Website www.nbbj.nl). Waar ben ik mee bezig geweest.
Tijdens de zomervakantie werd de website van de NBBJ voorzien van een update. Dit houdt in dat de nieuwe spelers werden toegevoegd en de spelers die ons hebben verlaten werden verwijderd. Verder werd de informatie nagekeken en bijgewerkt. De e-mail omgeving werd bijgewerkt en waar nodig aangepast. Ook een technische update vind plaats. De benodigde documenten worden op de site gezet en beschikbaar gemaakt. Dit alles met als doel de bezoekers van de site te voorzien van up to date informatie en nieuws van de NBBJ. We zouden het erg leuk vinden als de spelers en of ouders dit seizoen eens een stukje schijven incl. foto van bv een training, toernooi, wedstrijd etc. Voor vragen of suggesties kunt u terecht op de website bij contact (https://nbbj.nl/contact/) of via mail naar webmaster@nbbj.nl. Allemaal een sportief badminton seizoen toegewenst !