Start-Best editie 2018

Zaterdag 06 jan werd door de NBBJ maximaal deelgenomen aan het verplichte Start-Best toernooi. maximaal was in dit geval met 21 spelers.
Vorig jaar met heel veel ijzel, nu met redelijk wat regen en een heel koude zaal.
Ondanks het feit dat wij als NBBJ collectief hadden ingeschreven had de toernooiorganisatie spelers op clubnaam ingedeeld en daardoor waren er toch een aantal spelers die al in de 1e ronde tegen elkaar moesten spelen en ook de groepsbeker met het meeste aantal deelnemers in relatie met de meeste uitslagen ging aan onze neus voorbij.
De organisatie begon mooi op tijd en klokslag 09.00 uur werden de 1e wedstrijden al op de baan gezet.
In sommige gevallen moesten onze spelers in een categorie hoger spelen maar dat moest ook wel wegens te weinig deelname in bijvoorbeeld de U9 categorie.
Tevens moest ook door spelers van de badmintonschool hoger ingeschreven worden en gezien de uitslagen doet met name de categorie U13 die dus U15 moest spelen het helemaal zo slecht nog niet.
Onze jongste aanwinst en ook tevens daadwerkelijk de jongste spelers Mike en Rody waren samen met Rune ingedeeld in een U-11 groepje waarbij uiteindelijk Rune aan het langste eindje trok en de eindoverwinning naar zich toe haalde.
Ook Pim, Olivia, Fenne en Lieke hebben best leuke partijen gespeeld waarbij aangetekend mag worden dat ook Nadia net zoals Mike en Rody pas 1 maand vastspeler zijn van de NBBJ.
Het meest werd gescoord in de U15 klasse waarbij met name Chevayo opviel door zijn strijdlust en harde slagen.
Hij won de finale in zijn ES ook dan verdiend.
Samen met zijn partner Steven werd ook goud binnengehaald in het DS.
Vergeten we daarbij ook niet de mooie 2e plaats van Melissa en Lisa en dan zijn de medaille winnaars in die klasse ook weer bekend.
In de U17 klasse (veren) verloren Thymo samen met zijn gelegenheidspartner Finn(ex NBBJ) jammer genoeg de finale van ook 2 ex-NBBJ spelers wat uiteindelijk resulteerde in zilver.
Al met al een mooie dag en mooie resultaten.  (foto’s volgen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Response

  1. Erwolt 12 januari 2018 / 22:30

    Gefeliciteerd iedereen!!

Comments are closed.