Aftrap seizoen 2019/2020

Foto made by Fiona Bijl, links van de banner Jan van Riel

Eindelijk was het zover de 1e bijeenkomst van de NBBJ stond in het teken van kennismaking, informatieverstrekking en sponsorring
Alle spelers van zowel de dinsdag als van de donderdagtraining waren uitgenodigd en op een enkeling na waren ze ook allemaal aanwezig.
Eerst maar eens even de nieuwe spelers vanuit de kringtraining welkom heten en voorstellen aan de rest van de groep, aansluitend alle weetjes delen en daarna verstrekken van de flyer Dynaband, flyers NBBJ Bikken en Bakken jeugdtoernooi. De nieuwe spelers even apart genomen om een springtouw en dynaband te overhandigen. De trainersstaf ging vervolgens aan de gang om wat partijen op de banen te zetten en iedereen ging weer druk aan de gang.
In de loop van de avond alle ouders verzameld om hen d.m.v. een PP, voorlichting te geven over dit seizoen.
Aan het einde van de PP, Jan van Riel van Bikken & Bakken aan iedereen voorgesteld en na het ondertekenen van het sponsorcontract samen met onze sponsor Bikken & Bakken de nieuwe NBBJ banner.
We heten Jan van Riel hartelijk welkom als sponsor van de NBBJ en namens hem bent u van harte welkom in de Piushaven te Tilburg

Foto made by Fiona Bijl, ondertekening en bevestiging d.m.v. een handdruk van onze nieuwe sponsor Bikken&Bakken