Junior Master Van Zijderveld 2020

Op 15 en 16 februari werd in Amstelveen het Junior Master toernooi van Van Zijderveld gespeeld. Namens de NBBJ ondernam een groep van 8 spelers de reis vanuit het Brabantse: Melissa Hermsen (enkel en mix), Pavan Jakka (enkel), Nitin Jakka (enkel), Steven Otto (enkel, dubbel en mix) en Chevayo Pattinaja (enkel en dubbel) deden mee in de U15, Rune van der Vorst (enkel en dubbel) in de U13, Vihaan Shah (enkel en dubbel) en Pim van Veghel (enkel, dubbel en mix) in de U11 en Aditya Kulkarni. Op zaterdag werd  er door allen hard gestreden en voor 4 van de NBBJ spelers leverde dat op dat ze op zondag terug mochten komen.

Dit viertal mocht op zondag opnieuw flink aan de bak en uiteindelijk vielen ze alle 4 in de prijzen. In de U15 moest Chevayo in de kwartfinale met 21-9 21-16 zijn meerdere erkennen in Jochem Manné van thuisclub Van Zijderveld en Steven verloor in de halve finale eveneens van deze speler met 21-17 en 21-19. Samen behaalden ze wel de finale in de herendubbel waarin ze na een goede eerste game helaas toch na 3 sets genoegen moesten nemen met de tweede plaats.

In de U11 domineerden NBBJ-ers Pim en Vihaan het enkelspel en wist Vihaan in de finale Pim te verslaan met 21-13 en 21-17. In de dubbel behaalden ze samen vrij gemakkelijk eveneens de finale waar ze in een mooie partij met wisselende kansen tenslotte toch in 3 sets de overwinning behaalden.

De NBBJ is weer goed op de kaart gezet!

Robert