Voorspeeldag 2020

Zaterdag 15 febr was het voor een 17-tal spelers best een zenuwachtig moment toen zij gescout zouden worden tijdens de jaarlijkse voorspeeldag.
Veel van onze operationele NBBJ-spelers zijn via de voorspeeldag en aansluitende kringtraining vastspeler geworden bij de NBBJ.
Afgelopen seizoen waren dat 8 spelers en uiteraard hopen we dit jaar ook weer na de kringtraining dat er weer voldoende input is om aan het aankomende seizoen weer met frisse start aan te vangen.
Na een gedegen (specifieke)warming-up, afsluitend met een spelvorm ”shuttleregen” was het de beurt aan Terence om wat oefenvormen te laten uitvoeren.
Geassisteerd door Mirjan, Bo en Rob werden de scout formuliertjes rap ingevuld.
Ondertussen in de kantine nog alle ouders voorzien van de nodige info en werd de middag voor de spelers afgesloten om 14.00 waarna de trainersstaf nog evaluerend doorging tot globaal 14.30
Al met al weer een vruchtbare middag met voor ons als trainers veel scout genoegen.

De kringtraining zal gaan plaatsvinden in Oss de zaterdagen feb 29, mrt07, 21, 28, april 04, 11, 18 en 25, alle dagen van 12.00/14.00 uur
Gelijktijdig in 8 trainingen zullen er een 4-tal spelers op zowel de dinsdag als op de donderdag de kringtraining volgen binnen de vaste groep NBBJ spelers.