Bevrijdingsdag

Tja waarom nu een stukje schrijven over bevrijdingsdag.
Heel simpel als je na bijna 2 maanden weer een keer bij elkaar, maar wel op gepaste afstand, kunt sporten dan voelt dat na lang thuis gezeten te hebben als een bevrijding.
Eindelijk was het zover.
Onze NBBJers, sporters, hadden zich via de mail kunnen aanmelden en zowaar 24 in getal waren daadwerkelijk richting het Boxtelse gekomen>
De 1e aanwezige was Vihaan die niet kon wachten om te gaan beginnen.
Eerst maar eens sporters afturven op de presentie lijst en vervolgens handen ontsmetten om aansluitend op hun training locatie opgewacht te worden door de respectievelijke trainers Stephanie, Jeroen en Terence.
Na het gezegde handdoekje leggen, niemand zeggen maar wel op 1,50 m onderlinge afstand van elkaar werd al ras gestart met allerlei vormen van met name fysieke training. (zie hiervoor verder op de site, foto’s en het filmpje)
Een uur trainen was zo voorbij, sporters blij, trainers blij en natuurlijk ook de ouders die vanaf een behoorlijke afstand hebben kunnen zien dat het allemaal onder verantwoording van onze Corona functionaris over het algemeen goed was verlopen.
Conclusie, de pilot was en is geslaagd en na het kabinet besluit van vanavond gaan we eens kijken of we deze vorm van trainen structureel kunnen invoeren totdat we t.z.t weer de zaal in mogen.