NBBJ tijdens Coronatijdperk

De NBBJ heeft ook tijdens het Coronatijdperk niet stil gezeten.
De laatste binnen training was op dinsdag 10 maart toen we helaas het bericht kregen dat alle sportactiviteiten tot nader order werden afgelast.

Gelukkig konden we vanaf begin mei weer het e.e.a. oppakken en met een NBBJ buitentraining protocol in de hand, voldoende voorzorgsmaatregelen gingen gemiddeld 25 spelers o.l.v. 3 trainers buiten aan de gang. De 1e training bestond hoofdzakelijk uit fysieke voorwaarden maar na introductie van de “airshuttle” kon al rap wat met het racket geslagen worden.

Ook de maand juni zal verder gecontinueerd worden i.d.v.v. buitentrainingen, hopelijk met nog wat meer airshuttles zodat iedereen gelijktijdig aan het slaan kan gaan. Ondertussen zijn de voorbereidingen van de binnen trainingen weer vol aan de gang en m.m.v. het sportcentrum de Braken worden wij gelukkig in de gelegenheid gesteld om vanaf 01 juli gedurende de gehele zomervakantie op de dagen dinsdag en donderdag in de hal te trainen. Ook nu weer met Corona maatregelen maar gelukkig met niet al te veel beperkingen zodat er weer volop getraind kan worden met racket en veren shuttle. Spelers en trainers hebben een opgave gedaan van hun aanwezigheid en ook de kringtraining zal weer opgepakt worden.

Vanwege de vele beperkingen omtrent Corona hebben wij helaas het besluit moeten nemen ons trainingskamp van 03 op 05 juli niet door te laten gaan.

De tekst is ook te vinden op: https://www.badminton.nl/regio/nieuws/nbbj-tijdens-coronatijdperk

Voor inlichtingen omtrent de NBBJ en eventuele zomertrainingen: hoofdtrainer@nbbj.nl