Stephanie

Nog maar een paar weken en dan is het de beurt aan onze Stephanie.
Namens haar en de toekomstige kleine heeft ze een klein stukje geschreven voor onze site.

Stephanie nog eventjes

Gelukkig zijn de buitentrainingen voor de spelers weer begonnen en kan iedereen na een lange periode elkaar weer zien. Ff gezellig bijkletsen en natuurlijk ook weer wat badminton gerelateerde oefeningen doen. Hierdoor werk je ook weer wat aan je conditie, zodat die niet helemaal achterblijft.

Gelukkig kwam vandaag het nieuws al naar buiten dat er waarschijnlijk eind april weer wat versoepelingen komen, maar dan nog steeds mogen we niet binnen sporten, dus blijven we dat lekker buiten doen. Zeker nu het weer weer wat beter wordt. Op die manier kunnen we toch wat aan de conditie blijven doen en ook zeker het voetenwerk op niveau krijgen/houden.

Hopelijk komt er snel het nieuws dat we weer naar binnen in de zaal mogen om weer echt te badmintonnen. Iedere badmintonner snakt hiernaar. Weer lekker tegen een shuttle aan slaan en met elkaar een gezellig potje te spelen. Het is nog even wachten, maar ik verwacht wel dat we in de zomer weer de zaal in kunnen om weer lekker te badmintonnen. Hopelijk zie ik jullie dan ook weer allemaal om gezellige en leerzame trainingen te mogen verzorgen.

Eén ding weet ik zeker, nog even geduld en dan mag er weer binnen gesport worden. Tot die tijd blijven we lekker buiten bezig!
groetjes Stephanie