Laatste Buitentraining

Eindelijk was het zover.
Na het groene licht om vanaf 19 september weer de mogelijkheid te geven onder bepaald condities binnen oftewel in de sportzaal/hal te trainen hebben we op dinsdag 20 september de laatste buitentraining “genoten”.
Zeker bij de oudste groep even goed afsluiten door een stukje fysiek uithoudingsvermogen in relatie met wenden, kaatsten en keren.
Even een korte uitleg; per oefening 2 spelers die per 5″ afwisselend m.b.v. 6 kleine pionnen welke 3 meter uit elkaar stonden zo snel mogelijk een looppatroon moesten volgen.
Elke oefening(4x) duurde 3′, dat weer delen door 5″ zodat in totaal 144 keer uitgevoerd moest worden.

Recht vooruit, diagonaal terug, recht vooruit etc, etc.


Omdat er niet al te veel wind stond konden ook nog wat shuttelen door wat simpele oefenvormpjes en als laatste natuurlijk het bekende rondom het net.
Na een korte evaluatie konden we in ieder geval toch als alternatief een klein beetje positief terugkijken op een leuke periode in de buitenlucht.

Namens Terence en mij mijzelf wil ik alle spelers bedanken voor hun aanwezigheid en inzet tijdens de trainingen maar zeker ook de ouders die de moeite hebben genomen om te brengen en te halen.


Op naar weer binnen.
Voor het laatste filmpje zie: https://www.youtube.com/watch?v=4VEDEwMT2e8