Geen vaccinatie locatie maar wel onze sporthal

Fysieke voorwaarden Circuit

Eindelijk was het zover.. . . .
Eind september zou sportcentrum de Braken, met name de grote sporthal, geen vaccinatie centrum meer zijn.
Het was niet meer nodig.
Toch nog maar de dag voorafgaande de training gebeld en ja hoor we hoefden ons geen zorgen te maken, de grote sporthal met zijn 12 badmintonvelden zou helemaal voor ons zijn.
De 1e dinsdag van oktober dus vol goede moed afgereisd naar Boxtel en ja hoor nog steeds in opdracht van de gemeente een vaccinatie centrum maar gelukkig in de tennishal zodat we toch konden gaan trainen in de grote hal.
26 spelers, 2 groepen o.l.v. 2 trainers op één trainingsavond was toch wel even iets anders dan in het verleden met 39 spelers, 3 groepen, 4 trainers op de dinsdag en 14 spelers, 2 groepen, 2 trainers op de donderdag.
Gelukkig zijn we weer aan het groeien zodat dit ook weer mogelijkheden en kansen biedt.
Aankomende dinsdag 19 oktober de laatste dag voor de herfstvakantie gewoon lekker shuttelen tegen elkaar in de vorm van een wedstrijdavond en gelijktijdig rond de klok van 18.00 uur de ouderpresentatie even terugkijken op het vorige seizoen maar voornamelijk vooruitkijken naar dit operationele seizoen