Sponsors

Onze vertrouwde sponsors blijven aan de NBBJ verbonden in het seizoen 2019-2020: Dunlop en Badmintonplanet ,   .

 

Op dit moment gelden Badmintonplanet, Dunlop, Bikken en bakken , Metafa en  Continu als sponsors van de badmintonschool/breedtesport van NBBJ.

 

Supplysponsor (shuttles, racketbags en kleding trainersstaf) :

 

.

Supplysponsor (kledinglijn spelers, Dunlop rackets en badmintonschoenen) :

badmintonplanet

Badmintonplanet de badmintonwinkel van Nederland

Badmintonplanet is de webshop en badminton winkel (eigen winkel met voldoende parkeergelegenheid) voor al uw badmintonproducten. Met webwinkels in verschillende Europese landen, is Badmintonplanet de grootste badmintonspecialist van Europa. Het grote voordeel hiervan is dat de prijzen altijd laag zijn en de service hoog is.

Alle badmintonproducten zoals grips, rackets, schoenen, shuttles, snaren, tassen en andere benodigdheden vindt u via het menu boven aan de website.

Bent u op zoek naar nieuwe badmintonkleding en wilt u graag kleding die gemaakt is voor badminton, dan vindt u in deze shop ook kleding, zoals shorts, skirts, rokjes, broekjes, T-shirts, polo’s en trainingspakken. Kleding, teamkleding en clubkleding vindt u voor de beste prijs bij de badminton specialist Badmintonplanet.

Wanneer u vragen heeft over de producten of u ergens naar op zoek bent, aarzel dan niet en neem contact op met onze gespecialiseerde klantenservice. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier of u kunt bellen met Badmintonplanet via 040-2028426. In onze fysieke badmintonwinkel kunt u ook terecht om het assortiment te bekijken en te passen

Alle producten van de beste badmintonmerken levert Badmintonplanet uit voorraad. In het assortiment vindt u onder andere:

  • Badmintonrackets van o.a.: Babolat, Dunlop,  FZ FORZA, HEAD, RSL, Victor en Yonex.
  • Badmintonschoenen van: Babolat, Victor en Yonex.
  • Badmintonshuttles van: Dunlop, RSL, Victor en Yonex.
  • Badmintontassen van: Babolat, Dunlop, FZ FORZA, HEAD, RSL, Victor en Yonex

www.badmintonplanet.nl

Supplysponsor overigen :

Welkom bij Bikken&Bakken! Bikken&Bakken is een nieuwe variant van de traditionele bakkerij. Bij ons draait alles om de beleving van de klant, ambacht en pure producten. Ons doel is om in een puur ambachtelijke omgeving een nieuwe beleving te creëren. Wij laten het ambachtelijk bakproces zien, ruiken en vooral proeven!

Onze bakkerij is door een grote glazen schuifdeur gescheiden van de winkel en lunchroom. Wanneer u plaatsneemt in onze lunchroom voor een vers ontbijtje, heerlijke lunch of gewoon een kopje koffie zit u dus praktisch in de bakkerij. Vanuit de winkel en lunchroom ziet u hoe de bakkers brood, gebakjes en andere specialiteiten maken. Dit is vooral erg leuk voor de kleintjes!
LOCATIE : Piushaven 20a, Tilburg

                                     ——————————————————

                                    ——————————————————–